tiistai 20. elokuuta 2013

Tukea tekstin kirjoittamiseen- kurssi

Oikein kirjoitettu asiateksti on tärkeää esimerkiksi ylioppilaskirjoituksia ajatellen. Koska olen abi ja kirjoitukset ovat pian, haluaisin kurssin auttavan minua kirjoittamaan uskottavammin, ja järkevämpiä kokonaisuuksia. Kurssilla tulemme kirjoittamaan paljon tekstejä ja uskon sen auttavan minua niissä asioissa.

Sujuva ja oikeatyylinen kirjoittaminen lisää tekstin uskottavuutta ja selkeyttä. Teen paljon kielivirheitä, ja kokonaisuudet teksteissäni eivät ole aina selkeitä. Jos haluan hyvän tekstin, tarvitsen sen tekemiseen paljon aikaa. Parannettavaa minulla on juuri tekstin luomisen hitaudessa, minkä takia yritän saada kurssin kirjoitustehtävät valmiiksi tuntien aikana.

En juurikaan kirjoita muuta kuin koulutehtäviä, paitsi muistikirjaan kirjoitan ajoittain pieniä kivoja muistoja, mutta aika huonolla äidinkielellä. Se tuskin auttaa oikeatyylisen asiatekstin kirjoittamisessa..

Kurssin tehtävälistasta löytyy harjoituksia eri tekstien kirjoittamiseen ja niitä tekemällä muistuu mieleen tekstilajit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti