tiistai 24. syyskuuta 2013

Kurssipalaute

Onnistuin aika hyvin kurssi-tavoitteissani. Tajusin, että vain kirjoittamalla oppii paremmin kirjoittamaan. En osaa kuitenkaan arvioida, osaanko kirjoittaa paremmin vai en, mutta kehitystä lukion alusta on tapahtunut jonkin verran. Myös muutama tekstilaji muistui taas mieleen, mikä on hyvä asia kirjoituksia ajatellen.

Essee oli ehkä haasteellisin kirjoittaa, koska kirjoitettavaa täytyy keksiä enemmän, ja tekstistä ei tule niin selkeä. Myös esseen kirjoittaminen vaati hieman enemmän aikaa.

Kurssitekstien kirjoittamiseen annettu aika oli sopiva, koska tekstit pystyi tekemään omassa aikataulussa. En kuitenkaan pysynyt ihan omassa aikataulussani viimeisen tehtävän kanssa. Blogikirjoittaminen on hyvä asia, koska itse ainakin koen, että tietokoneella on paljon nopeampi ja helpompi saada tekstiä aikaan.

Tehtävät olivat hyödyllisiä, koska monet tehtävien tekstilajeista liittyvät kirjoituksissa esiintyviin tehtäviin. Kielenhuolto-ongelmiin voisi kiinnittää ehkä enemmän vielä huomiota, koska luulen ainakin, että kirjoituksissa rokotetaan niistä asioista enemmän kuin sisällöstä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti